aaa
rss
Printvriendelijke versie

Activiteiten op

  Niets gevonden op .

  Binnenkort

   Bekijk alle activiteiten

   agenda OCMW-raadszitting 17 november 2016 (pdf, 96.3 kB)

   Infoavond Diabetes (pdf, 143.6 kB)

   Werken in de Opperstraat

   WERKEN in de Opperstraat - Markt - Drongendreef

   Eandis gaat binnenkort het elektriciteitsnet vernieuwen in het centrum van Moerbeke. Het gemeentebestuur investeert gelijktijdig in nieuwe openbare verlichting en nieuwe aftakkingen voor de kerstverlichting in de Opperstraat.

   Vanaf 7 november tot en met 2 december zullen de werken plaatsvinden in de Opperstraat vanaf de Markt tot aan de Heidestraat, in De Kerchovestraat en de Drongendreef

   Het is mogelijk dat u hinder ondervindt van deze werken. We doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Om de werken vlot en veilig te kunnen uitvoeren passen we de verkeerssituatie aan in overleg met de gemeente en politie.

   • Vanaf 7 nov tem 2 dec zal de Opperstraat vanaf de Markt tot aan de Plaisantstraat volledig afgesloten worden en zal er een parkeerverbod gelden. Voor het doorgaand verkeer wordt er een omleiding voorzien via de Statiestraat, Dorpvaart en Moerhofstraat. Woningen en winkels blijven bereikbaar via plaatselijk verkeer in Heidestraat, Plaisantstraat, Bevrijderstraat, Drongendreef en De Kerchovestraat.

   • Vanaf 7 nov tem 10 nov zal de Drongendreef van aan de Markt tot aan de oude spoorweg volledig afgesloten worden en zal er een parkeerverbod gelden. De Markt blijft bereikbaar voor plaatselijk verkeer via de Hospicestraat en de Kerchovestraat.

   • Vanaf 14 nov tot en met 2 dec zal er éénrichtingsverkeer gelden in de Drongendreef en Opperstraat richting Hospicestraat.

   • Ten gevolge de verkeersomleiding zal De Lijn de bushaltes in het centrum niet kunnen bereiken. Er zullen tijdelijke haltes voorzien worden aan het rond punt in de Opperstraat en aan warenhuis Smatch.

   • De wekelijkse markt blijft gewoon doorgaan op de Markt.

   • De woningen en de handelszaken blijven steeds te voet bereikbaar.

   Klik hier (pdf, 131.3 kB) voor deze info en bijhorende detailkaartjes.

   Indien u tijdens de werken vragen heeft, aarzel niet om onze medewerkers aan te spreken. De werfleider herkent u aan de kledij van Eandis en de verantwoordelijke van de aannemer draagt een hesje met de vermelding van ploegbaas.

   We danken u voor uw begrip en medewerking.

   Bert De Borger

   Eandis - Uitvoeringscoördinator 09/2632844

   bert.deborger@eandis.be