rss

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Speelplein De Suikerspin

Welkom op de pagina van Speelpleinwerking De Suikerspin.

Je vindt hier alle informatie over onze werking, monitoren, planning ...

Op deze hoofdpagina vind je de belangrijkste kenmerken van ons speelplein, verdere informatie vinden jullie in de tabbladen.

►► NIEUW NIEUW NIEUW

Tegenover vorige jaren zijn er dit jaar twee nieuwigheden bij Speelplein de Suikerspin. Ten eerste zitten wij deze zomer op een nieuwe locatie!

Middenschool De Moerbei

Hospicestraat 16

Ten tweede smijten wij ons vingerscan systeem in de vuilbak en schakelen we over naar een tablet. Hiervoor dient IEDEREEN zich te registreren, meer informatie vind je bij het "het ABC van de suikerspin

►► Wat?

Wij zijn een speelpleinwerking, maar wat houdt dat in? Ten eerste betekent dit niet dat we alleen opvang zijn. Neen, wij bieden meer.

Ons doel is uw kind een onvergetelijke dag te doen beleven en daarop richten wij alle activiteiten. De namiddag start met een verzameldans -onze kei-coole zomer & speelpleinhit - om daarna allen tesamen naar het toneel te kijken -elke zomer beleven enkele gekke figuren dolle avonturen op het speelplein. Daarna volgt een toneeltje per leeftijdsgroep waarin de eerste activiteit wordt ingekleed. Tot 15u30 kunnen de kinderen van een geleide activiteit per leeftijdsgroep, daarna krijgen zij een half uur vrij spel op de speelplaats en vanaf 16u vliegen we er opnieuw in met vrije keuze-activiteiten opnieuw ingekleed met een toneeltje, tot slot nemen we om 17u30 afscheid (na het slottoneel).

Ons speelplein heeft een uitgebreid aanbod aan diverse activiteiten:

“subtropisch” zwembad (als het weer goed is), ballenbad, alle knutselspullen waar je nog maar van kan dromen, gocarts, snoezelhoek, bouwdorp, amfitheater, verduisterde Spinastiekzaal en nog hééél vééél méér… De kleutertjes zijn welkom in ons kleuterdorp, waar zij apart begeleid worden!

►► Wie kan bij ons terecht?

Alle kinderen (ook als je niet van Moerbeke bent) vanaf kleuters (drie & droog) tot jongvolwassenen van 15 jaar.

►► Wat kost het?

Voor slechts € 2,5 krijg je een hele dag plezier, vieruurtje en drankje inbegrepen!

Alleen bij speciale activiteiten wijken de prijzen af, deze worden vooraf aangekondigd en zijn terug te vinden in onze Kalender.

►► Wanneer?

Elke zomer staan we vanaf de tweede week tot en met de voorlaatste week van de zomervakantie ter uwer beschikking. Elke dag starten we om13u00 met de inschrijvingen, om 13u30 starten we met de activiteiten zijn en om 17u30 worden de kinderen opgepikt.

Wij hanteren vaste tijdstippen, geen kind kan het speelplein verlaten tussen 13u én 17u30, uitzonderingen worden toegestaan mits een geldige reden.

Samenwerking met Alles Kids

De kinderen die bij Alles Kids verblijven, worden vanaf 13u door de begeleiders van Alles Kids bij ons ingeschreven!

Let wél op, wanneer uw kind naar de Suikerspin komt, dan blijft het ook tot 17u30.

In 2016 starten we op maandag 11 juli en sluiten we de zomer af op woensdag 17 augustus met ons spectaculair eindfeest.

De concrete kalender voor 2016 vindt u onder het tabblad 'Kalender van de Suikerspin'.

►► Wie zijn wij?

Wij zijn een zeer gemotiveerde, knotsgekke, superenthousiaste, formitastische monitorenploeg die het hele jaar lang werken aan de mooiste zomers voor uw kinderen. Onze monitorenploeg bestaat vooral uit gediplomeerde animatoren met het hart op de goede plaats.

11917676_967564759932827_9161352799455904202_n
Klik om te vergroten

fb_icon_325x325  Volg ons ook op facebook!