rss

Het ABC van de Suikerspin...

Enkel voor die geen die nog niet geregistreerd zijn in I-school

Om alles vlot te laten verlopen vragen we dat iedereen, die in de zomer van 2017 nog niet geregistreerd werd, zich op voorhand registreert via volgende link. Zowel Speelplein de Suikerspin, Alles Kids als de sportkampen werken met hetzelfde systeem, je hoeft je kind(eren) dus maar één maal te registeren.

1. REGISTRATIE: Voordat uw kind(eren) naar de Suikerspin komen, dient u te registeren via volgende link en hier alle velden in te vullen. Na de registratie duiden wij dagelijks hun aanwezigheden aan via de tablet. Let op! Voor Speelplein de Suikerspin hoef je enkel te registeren én NIET in te schrijven. (In tegenstelling met Alles Kids en de sportkampen)

Een handleiding voor de registratie is HIER (pdf, 620.1 kB) te vinden.

>> Op donderdag 5 juli organiseren wij vanaf 19u info-avond waarop u kan langskomen met eventuele problemen. Past het niet? Kom dan elke weekdag vanaf 17u30.

2. MEDISCHE FICHE: U dient voor ons ook één medische fiche per kind in te vullen, deze kan u bij de Hoofdmonitoren of coördinatie verkrijgen.

>> U dient deze medische fiche elk jaar opnieuw in te vullen, het wordt ons immers verboden de medische fiches langer dan twee jaar te bewaren.

3. UW KIND IS BIJ ONS WELKOM!

U hoeft ons niet op voorhand te verwittigen wanneer uw kind zal komen. Iedereen is op alle momenten welkom!

Bij speciale activiteiten vragen wij om op voorhand in te schrijven, inschrijven voor een speciale activiteit kan pas wanneer de kostprijs bekend is. Uw inschrijving wordt enkel aanvaard wanneer u deze direct betaald.

>> Bij speciale activiteiten voorzien wij voor deze leeftijdsgroep geen alternatief voor de thuisblijvers, let dus op wanneer u voor de opvang van uw kinderen op ons rekent. Alles Kids kan dan een alternatief vormen. 

4. REKENING: Na de zomer wordt de rekening naar jullie opgestuurd.

Dankzij de identificatie via tablet, weten wij perfect op welke dagen uw kind is langs geweest. Na de zomer krijgt u de factuur opgestuurd.

Opgelet, heeft u in het verleden niet alle facturen betaald, ga dan eens na of wij uw kind kunnen aanvaarden. Wij kunnen uw kind -helaas- de toegang weigeren. Wees dus correct in de betalingen.