rss

JA, ik wil (hulp)animator worden!

Wij willen JOU als animator op ons speelplein!

pointing-finger-clipart-panda-free-clipart-images-clip-art-pointing-finger-3600_3600

►► MONITOR op het speelplein

Als speelplein zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste, creatieve… mensen die dol zijn op werken met kinderen, om monitor te worden binnen ons team. Iedereen kan dit doen, je hoeft hiervoor nog geen ervaring te hebben met kinderen. Wij zorgen voor de gepaste begeleiding! 

Je kan monitor worden in het jaar dat je 16 wordt, wij vragen jullie enkel een cursus te volgen. Deze wordt gespreid over 3 jaar terugbetaald -telkens 1/3- als je dat jaar 15 dagen op het speelplein actief was.

Cursussen worden gegeven door:
Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Maar ook als je deze cursus door omstandigheden niet hebt kunnen volgen, ben je welkom -hoewel wij monitoren verkiezen die een cursus volgden.

►► HULPMONITOR op het speelplein

Pas volgend jaar 16?

- Vergeet dan niet onze PRÉMONITOREN-dagen in de zomer (Deze data worden nog meegedeeld)

- Kan je toch niet wachten én kriebelt het zo hard om monitor te worden? Dan kan je je aanbieden om hulpmoni te worden, om ons team te versterken alle dagen van 11u tot 18u.

►► MONIWERVING

Wat wordt van je verwacht als monitor? Hoe zit een “werkdag” eruit? Wat is een cursus, waar kunnen we die volgen en hoeveel kost dit? Hoe steunt de gemeente nieuwe monitoren? Wat verdien je zoal als monitor? Hoe zit onze werking in elkaar? Wat doen we zoal? Moet je een hele zomer speelplein geven?

Onder andere deze vragen kan je stellen op onze moniwerving die we tweemaal per jaar houden! Wat houdt dit juist in? Een leuke avond waarop je kan kennis maken met je toekomstige animatoren, dit natuurlijk op een speelse manier! Ook wordt er tijd gemaakt om jullie wat algemene informatie tegen over de werking van het speelplein én de cursussen.

Data worden tijdig bekend gemaakt!

►► Meer INFORMATIE?

Wees niet bang ons te contacteren met verdere vragen, er zijn namelijk geen verplichtingen!

Indien je meer informatie wil ontvangen over het speelplein én het animator worden bij ons, vul even je gegeven HIER in. Zo kunnen we je makkelijk alle info bezorgen die je nodig hebt!