rss

Groepsaankoop groene stroom en aardgas

Oost-Vlamingen kunnen gemiddeld 323 EUR besparen op hun energiefactuur met groepsaankoop.

Oost-Vlamingen kunnen 323 EUR besparen op hun energiefactuur. Energieleveranciers Elegant en Engie Electrabel hebben hun beste bod uitgebracht tijdens de veiling van de zesde groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 60.000 deelnemers krijgen voor 16 maart een persoonlijk voorstel dat gemiddeld 323 EUR goedkoper is dan een doorsnee contract voor groene stroom. Gezinnen met een combinatiecontract elektriciteit en aardgas besparen gemiddeld 323 EUR; gezinnen met enkel elektriciteit 112 EUR. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn. Voor 16 maart krijg je een e-mail of brief met je persoonlijke besparing. Vind je deze interessant? Dan kan je eenvoudig overstappen. Accepteer het aanbod online als je e-mail kreeg, of kom vóór 21 april naar het gemeenteloket en breng de brief, je jaarafrekening en bankrekeningnummer mee om over te stappen.

Was je niet ingeschreven, maar wil je toch profiteren van het aanbod? Voer dan je gegevens vanaf 16 maart in op de campagnewebsite en je ziet meteen wat je bespaart. Je kan het aanbod meteen accepteren.

Heb je nog vragen? Surf naar onze websitewww.samengaanwegroener.be, bel de gratis infolijn op 0800 76 101 of mail ons op groenestroom@oost-vlaanderen.be

Terug naar alle nieuws