rss

Nieuwe regeling voor het wachtgebied Lokeren en Moerbeke – Huisartsen

Dit blijft belangrijk: Neem steeds eerst contact op met uw eigen huisarts, en doe op de wachtdienst slechts beroep voor dringende medische problemen. Breng steeds uw identiteitskaart, Kids-ID of ISI+ kaart mee. Op een raadpleging op afspraak kan u beter en sneller geholpen worden. Huisbezoeken zijn de uitzondering.

1. Tijdens de week

Tijdens de week blijven de wachtgebieden ongewijzigd. Dat wil zeggen dat de huisartsen voor het grondgebied van Lokeren en Daknam een permanentie aanhouden. Dit is niet voor het grondgebied van Eksaarde, Doorslaar en Moerbeke.

Voor het grondgebied van Eksaarde, Doorslaar en Moerbeke blijft de avond- en nachtdienst in de week verzekerd van 20.00 u tot 8.00 u via het nummer 09 349 64 74.

2. Tijdens het weekend en op feestdagen

Tijdens het weekend en op feestdagen worden de beide gebieden 1 wachtgebied, namelijk Lokeren/Eksaarde/Moerbeke. Dit is nieuw en betekent dat u zich in deze regio moet verplaatsen.

Neem steeds eerst contact op met uw eigen huisarts. Indien hij/zij niet bereikbaar is, belt u voor medisch dringende consultaties het wachtnummer 09 349 64 74.

Gelieve bij voorkeur zelf naar het consultatieadres van de huisarts van wacht te gaan, huisbezoeken in geval van immobiliteit van de patiënt door leeftijd of ziekte.

De nummers voor het bereiken van de wachtdienst blijven voor de ganse regio dezelfde als voorheen, alleen word je doorverbonden met de huisarts die op dat ogenblik instaat voor de wachtdienst, en die u zal informeren waar je terecht kunt binnen de regio.

Deze informatie is ook te vinden op

www.huisartsenmoerbeke.be

www.huisartseneksaarde.be

www.huisartsenlokeren.be

Met dank voor uw aandacht en begrip

Dr. Beke, voorzitter van de Huisartsenvereniging der Durmestreek vzw

Terug naar alle nieuws