rss

BIS-beurs met renovatieadvies aan huis – juli 2018

Bezoek het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen op de BIS-beurs

Slim bouwen en verbouwen klinkt erg modieus. Toch is onafhankelijk advies niet gemakkelijk te vinden. Kom tijdens de BIS-beurs van 6 tot 14 oktober langs bij de stand van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincies Oost- en West-Vlaanderen. Je krijgt een antwoord op jouw concrete vragen zoals ‘Hoe maak ik een slim stappenplan voor mijn renovatie?’ en ‘Welke materialen zorgen voor meer comfort en een betere luchtkwaliteit?’.

Wil je een meer uitgebreid advies? Schrijf je dan in voor de quick-scan: een kort advies van 20 minuten. Schrijf je in via www.bisbeurs.be en kies bij de adviessessie ‘duurzaam (ver)bouwen’. Breng gerust jouw (ver)bouwplannen mee. Je ontvangt een gratis duokaart voor de BIS-beurs als je inschrijft voor een quick-scan!

Voor jouw droomhuis komt onze renovatieadviseur aan huis!

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is. Kom naar de BIS-beurs en schrijf je in op de stand van het Steunpunt of via www.bouwwijs.be.

Je betaalt nu 68 euro in plaats van 280 euro voor anderhalf uur advies. Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen neemt 75% van de kost op zich.

Terug naar alle nieuws