rss

Oost-Vlaanderen 2050: geef je mening over het ruimtelijk beleid

De Provincie Oost-Vlaanderen is volop bezig met de uitwerking van het Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan en vraagt hiervoor jouw inbreng.Het beleidsplan richt zich op een toekomstgericht en duurzaam gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen. 

De provincie heeft een langetermijnvisie voor ruimtelijke ordening in Oost-Vlaanderen uitgewerkt in een conceptnota. In deze conceptnota staat een eerste voorstel voor het ruimtelijk beleid. De Oost-Vlamingen krijgen de kans om opmerkingen of bezwaren in te dienen van 16 september 2019 tot en met 14 november 2019

Conceptnota bekijken?
Je kan de conceptnota inkijken op de volgende manieren:

·www.oost-vlaanderen.be/ruimte2050

·In het Gemeentehuis
> Vraag de conceptnota aan de dienst omgeving.

·In het Provinciaal Administratief Centrum
>Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent

Opmerkingen of bezwaren?

Heb je een opmerking, bezwaar of vraag? Stuur een mail naar maakruimte@oost-vlaanderen.be of vul het formulier in op www.oost-vlaanderen.be/ruimte2050 

Je kan opmerkingen ook per post opsturen of afgeven gericht aan Provinciaal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent. 

Participatiemoment 8 oktober 2019

Op 8 oktober 2019 organiseert de provincie een participatiemoment in Gent waar je in debat kan gaan met de Provincie Oost-Vlaanderen en de experts over de inhoud van de conceptnota. 

oost-vlaanderen2050
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws