rss

Bezoek het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen op de BIS-beurs

Slim bouwen en verbouwen klinkt erg aantrekkelijk. Toch is onafhankelijk advies niet gemakkelijk te vinden. Kom dus tijdens je bezoek aan de BIS-beurs van 5 tot 13 oktober eens langs bij de stand van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincies Oost- en West-Vlaanderen. Je krijgt zeker een antwoord op jouw concrete vragen zoals ‘Hoe maak ik een slim stappenplan voor mijn renovatie?’ en ‘Welke materialen zorgen voor meer comfort en een betere luchtkwaliteit?’.

Wil je een meer uitgebreid advies? Schrijf je dan in voor de quick-scan (een kort advies van 20 minuten.) De experts duurzaam wonen en bouwen geven je 20 minuten lang advies op maat met concrete tips om je renovatieplannen zo energiezuinig en milieuvriendelijk uit te voeren.

Schrijf je in via www.bouwwijs.be/bis. Na inschrijving ontvang je een gratis duokaart voor de BIS-beurs! Breng gerust je (ver)bouwplannen en/of renovatievragenlijstje mee!.

Voor jouw droomhuis komt onze renovatieadviseur aan huis!

Alle Oost-Vlamingen die van plan zijn om te renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen kunnen een beroep doen op een renovatieadviseur aan huis. De adviseur komt bij jou op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is. Kom naar de BIS-beurs en schrijf je in op de stand van het Steunpunt of via www.bouwwijs.be.

Dit renovatieadvies kost 280 euro maar dankzij de financiële inbreng van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen betaal je slechts 68 euro. Goed nieuws, want gemeente Moerbeke neemt de kost van 68 euro voortaan op zich. Vanaf nu is dit renovatieadvies dus volledig gratis

Terug naar alle nieuws