Bespaar op je energiefactuur

  • 13 oktober 2021

Nu de energieprijzen de pan uit swingen, kunnen we best allemaal ons energieverbruik beperken om een hoge eindfactuur te vermijden. Daarom organiseert Fluvius in samenwerking met Bond leefmilieu de online sessie ‘Bespaar op je energiefactuur’!

Online sessie

De sessie gaat online door op maandag 25 oktober om 20u00. In anderhalf uur geeft een energiespecialist je praktische info over efficiënter energieverbruik . Ze gaan verder dan enkel een dikkere trui aandoen of een deksel op je pot zetten tijdens het koken. Zo kan je nadien meteen vlotjes aan de slag met nieuwe inzichten.

De infosessie is toegankelijk voor iedereen, of je nu in een vrijstaande woning of appartement woont. Je hoeft bovendien geen eigenaar te zijn want ook huurders kunnen zelf zonder grote kosten te maken hun energiefactuur onder controle houden. De sessie is bovendien volledig gratis en je volgt alles gewoon van bij jou thuis achter de pc!

Geïnteresseerd?

Deelnemen is gratis, maar we vragen je wel om in te schrijven. Opgelet, plaatsen zijn beperkt! Meer info en inschrijven via de website van Fluvius.