#Een hart voor Waas zoekt nieuwe projecten om te steunen

  • 20 juli 2021

Heb jij een schitterend groen en sociaal idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt? Kan je steun gebruiken om de kloof tussen droom en daad te overbruggen? Zet je projectidee op papier en Streekfonds Oost-Vlaanderen - #Een hart voor Waas helpt je op weg.

Lokale projecten gezocht

#Een hart voor Waas, een initiatief met medewerking van Interwaas, gaat opnieuw op zoek naar lokale projecten met een positieve impact die inspelen op een maatschappelijke uitdaging. Geselecteerde projecten houden een crowdfundingcampagne via de website van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door #Een hart voor Waas met een maximum van €5.000. 

De nieuwe oproep komt er na een succesvolle eerste campagne in het voorjaar van 2021. Toen kregen negen Wase projecten steun van #Een hart voor Waas. Je vindt ze terug op www.eenhartvoorwaas.be 

Projectvoorstel indienen?

Projectvoorstellen voor de nieuwe campagne indienen kan tot en met maandag 8 november 2021. Op maandag 20 september en woensdag 13 oktober organiseert #Een hart voor Waas om 19u00 een infomoment waar je jouw idee kan aftoetsen en bijkomende vragen kan stellen.

Meer info in en voorstellen indienen kan op www.eenhartvoorwaas.be