Fleur Moerbeke op met een bloem

  • 10 november 2020

In het kader van de Warmste Week wil Watafrik, in deze donkere maanden, de straten graag wat opfleuren met papieren bloemen. De organisatie vroeg de gemeente om de bevolking op te roepen een bloem te maken en deze thuis voor het raam te plaatsen. De gemeente werkt uiteraard graag mee aan deze hartverwarmende actie.

Maak jij een papieren bloem?

Ga snel aan de slag en knutsel een papieren bloem voor aan je raam. Inspiratie vind je in boeken, op internet, ... Stuur nadien een foto van de bloem naar bloemenactie@watafrik.org en Watafrik plaatst de ingezonden foto’s op Instagram.

Een vakkundige jury kiest op basis van het aantal 'likes' de mooiste bloemen. De winnaar wordt in december in de bloemetjes gezet.

Schenk jij je bloem aan iemand die een attentie kan gebruiken? 

Op maandag 21 december 2020, de kortste dag van het jaar, roept Watafrik op om je bloem te schenken aan iemand die een attentie kan gebruiken. De tijden zijn wat ze zijn en ieder spatje vrolijkheid kan ons zeker helpen. 

Moerbeke fleurt op

De gemeente hoopt dat binnenkort heel wat straten in onze gemeente opfleuren met bloemen zodat je als inwoner een mooie bloemenwandeling kan maken.

Papieren bloemen maken is minder moeilijk dan je denkt en een leuke bezigheid, vooral wanneer het bij iemand een glimlach tevoorschijn tovert! 

Meer info

Alle info over de campagne op www.watafrik.org