Groepsaankoop 100% Belgische groene stroom en aardgas

  • 22 november 2021

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de elfde keer de groepsaankoop van 100% Belgische groene stroom en aardgas. Door alle geïnteresseerden te verzamelen in een groepsaankoop, zakt de prijs voor groene stroom en aardgas aanzienlijk. De afgelopen editie stapten ruim 35.000 consumenten van de 65.000 inschrijvers over naar de winnende leverancier en kregen zo een fikse korting op hun energiefactuur.

Krachten bundelen

Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor 1 februari 2022 via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Op 1 februari 2022 wordt er een veiling georganiseerd waarbij de Provincie de leverancier met de scherpste prijs selecteert. Hoe meer inwoners zich inschrijven, hoe groter de korting die energieleveranciers kunnen geven.

Half maart 2022 krijg je een persoonlijk aanbod berekend op jouw opgegeven verbruik. Interessant? Dan accepteer je het aanbod voor eind april 2022. Voor de overstap zelf hoef je niks te doen, dat wordt voor je geregeld. 

Inschrijven

Inschijven kan online via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom

Wie hulp nodig heeft bij zijn inschrijving kan terecht op één van de zitdagen van Woonwijzer Waasland. Je kan in het gemeentehuis van Moerbeke terecht bij een medewerker van Woonwijzer Waasland, elke tweede dinsdagvoormiddag van de maand. Maak vooraf een afspraak op 03 500 47 40 of vul het webformulier in op www.woonwijzerwaasland.be/webformulier-wonen

Ook de Provincie houdt een loket open in het Provinciaal Administratief Centrum ‘Het Zuid’ (Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent). Een overzicht van de loketten en hun openingsuren staat op www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.

Meer info

Voor meer info kan je terecht bij:
Provincie Oost-Vlaanderen
0800 60 601 (werkdagen van 9u00 tot 20u00)
groenestroom@oost-vlaanderen.be