Nieuwe collega's gezocht

  • 15 oktober 2020

In Moerbeke is het aangenaam wonen, werken en genieten. Hier dragen de medewerkers van het lokaal bestuur dagelijks aan bij. Zin om hieraan mee te werken? Versterk ons team in één van deze drie openstaande functies! 

Administratief medewerker burgerzaken en burgerlijke stand
(38/38 l C1-C3)

Jouw functie:
Als administratieve duizendpoot op de dienst burgerzaken en burgerlijke stand verstrek je info en documenten aan de inwoners. Ook behandel je dossiers en zet je de puntjes op de i in de administratie. Je rapporteert aan de adjunct algemeen directeur.

Jouw profiel: 
Je beschikt over een diploma van het hoger secundair onderwijs (of gelijkgesteld onderwijs)
en slaagt voor de selectieprocedure. 

Ons aanbod? Een voltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur met een brutojaarloon (salarisschaal C1-C3) tussen € 13.550 en € 24.800. 

Deadline sollicitatie: 4 november 2020.
 

Jeugdconsulent
(19/38 l B1-B3)

Jouw functie:
Als jeugdconsulent sta je in voor de voorbereiding, coördinatie, uitvoering en evaluatie van het jeugd- en vrijetijdsbeleid. Je staat onder leiding van de algemeen directeur en overlegt met bevoegde leden van het schepencollege. Met je jeugdig dynamisme en organisatorische capaciteiten bouw je mee aan een divers vrijetijdsaanbod op maat van de Moerbeekse jeugd.

Jouw profiel: 
Je beschikt over een bachelordiploma (of gelijkwaardig) en slaagt voor de selectieprocedure. Affiniteit met de jeugdsector is een pluspunt.

Ons aanbod? Een halftijdse contractuele functie voor onbepaalde duur met een brutojaarloon (salarisschaal B1-B3) tussen € 17.300 en € 29.150 (100%).

Deadline sollicitatie: 4 november 2020.
 

Deskundige openbare werken en openbaar domein
(38/38 l B1-B3)

Jouw functie:
Als deskundige openbare werken en openbaar domein werk je in dienstverband bij de technische dienst en rapporteert aan het diensthoofd. Je bent verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van projecten/activiteiten voor de vernieuwing en instandhouding van het openbaar domein en gebouwen. Ook ben je het aanspreekpunt voor aanbestedingen en mobiliteitsvraagstukken.

Jouw profiel: 
Je beschikt over een bachelordiploma (of gelijkwaardig) en slaagt voor de selectieprocedure. Je bent een expert in Microsoft Excel en hebt affiniteit met mobiliteit & verkeer. Ervaring binnen de openbare sector is zeker een pluspunt.

Ons aanbod? Een voltijdse contractuele functie voor onbepaalde duur met een brutojaarloon (salarisschaal B1-B3) tussen € 17.300 en € 29.150. 

Deadline sollicitatie: 12 november 2020.
 

Interesse?

Solliciteren kan tot bovenstaande deadline via select@liantis.be. Een geldige kandidatuur bevat je cv, motivatiebrief, kopie van diploma en uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden). We voorzien een opname in onze wervingsreserve voor de duur van 3 jaar (verlengbaar met max. 2 jaar). In deze drie functies geniet je van glijdende werktijdregeling, aangepaste opleidingsmogelijkheden en tal van extralegale voordelen.
 

Meer weten?

Het volledige vacaturebericht en de informatiebundel kan je terugvinden op www.moerbeke.be/vacatures. Bijkomende informatie kan je bekomen via select@liantis.be.