Nieuws uit Moerbeke

  • 14 september 2021
Wekelijkse stand van zaken vaccinatiecentrum Lokeren

Volg de wekelijkse stand van zaken in het vaccinatiecentrum van Lokeren

Coronaupdate 14 september uit het Lokerse vaccinatiecentrum
Twee personen aan een tafel
  • 9 september 2021

Spreekuur voor juridische vragen

Plots kan je in een situatie terechtkomen waarin je met juridische vragen zit. Sinds september kunnen inwoners van Moerbeke hiervoor terecht in het sociaal huis. Elke tweede dinsdag van de maand zal er een advocaat aanwezig zijn tussen 16u00 en 19u00.
Heidebos
  • 7 september 2021

Natuur en Bos zoekt kandidaten voor de overname van het beheer van verschillende van haar percelen

Natuur en bos wenst het beheer van verschillende percelen over te dragen. De kandidaat beheerders wordt gevraagd om uiterlijk 10/10/2021 een motivatienota in te dienen.
Opperstraat Moerbeke
  • 25 augustus 2021

Voorbereidingen voor nieuw parkeerbeleid in Opperstraat gestart

Het is zover. Na maanden van voorbereidingen keurde de gemeenteraad op 27 april 2021 een nieuwe parkeerbeleid in de Opperstraat goed. Op woensdag 25 en donderdag 26 augustus is Interwaas gestart met de eerste fase van de uitvoering van de werken.
Vrouw met teksballonen
  • 1 september 2021

Tele-Onthaal zoekt extra luistertalent!

Wil je echt van betekenis zijn voor iemand anders? ‘s Morgens bij de koffie of midden in de nacht: als vrijwilliger bij Tele-Onthaal sta je altijd paraat. 
Promobeeld awel
  • 24 augustus 2021

Awel zoekt beantwoorders

Awel, luisterlijn voor kinderen en jongeren, is zo drukbezocht dat helaas nog veel kinderen en jongeren met hun verhaal blijven zitten. Daarom gaat Awel jaarlijks op zoek naar mensen die een luisterend oor willen zijn, via chat, e-mail, telefoon of het jongerenforum.
Raadzaal
  • 8 september 2021

Herbeluister de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 7 september

Op dinsdag 7 september om 19u30 kwam de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn samen in de kleuterspeelhal van gemeentelijke basisschool De Vlinderdreef met adres te Zwaaikom 1, 9180 Moerbeke voor de
Kaart digitale atlas
  • 1 september 2021

Openbaar onderzoek Digitale Atlas Waterlopen

Van 1 september 2021 tot en met 28 februari 2022 kan je het ontwerp van de digitale atlas van de gerangschikte onbevaarbare waterlopen en de publieke grachten inkijken en becommentariëren op
Coronamaatregelen vanaf 1 september
  • 23 augustus 2021

Op weg naar meer vrijheid vanaf 1 september

Het Overlegcomité heeft op vrijdag 20 augustus uitgebreid de epidemiologisch toestand in ons land besproken. Het behalen van de doelstellingen van het Zomerplan laat toe om, volgens plan, vanaf 1 september een reeks beperkingen te schrappen.