Check goed je kalender voor de nieuwe rondes papier en karton

  • 9 januari 2020

Vanaf 1 januari zijn er aparte ophaalrondes voor het Papier en Karton. Voor alle straten in Moerbeke betekent dit dat Papier en Karton voortaan op donderdag wordt opgehaald. 

Bleef jouw Papier en Karton staan?

We merken op dat heel wat mensen gewoontegetrouw het Papier en Karton buiten zetten op hun ronde van voorheen, wat dus niet correct is. De ophaaldag voor Papier en Karton wijzigt naar donderdag. De andere afvalfracties (Restafval, GFT, Snoeihout en Kerstbomen) volgen zoals voorheen de rondes aangegeven met een cijfer. 

De ophaling gemist?

Dan is er steeds de mogelijkheid om Papier en Karton naar het recyclagepark te brengen.

Tijdelijk ook problemen met de Recycle!app

Een handige tool om geen afvalophaling te missen is de Recycle!app. Jammer genoeg heeft deze ook te kampen met problemen ten gevolge van de aparte ophaalrondes van Papier en Karton. Je kan de app op dit moment zeker gebruiken voor alle ophalingen, enkel deze van Papier en Karton zijn nog niet zichtbaar. De App is een ontwikkeling en verantwoordelijkheid van Fost Plus, zij doen hun uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. IDM zal op haar website en facebookpagina communiceren wanneer dit in orde is. Ga dus regelmatig even checken, volg de facebookpagina van IDM en check zelf regelmatig even de app, maar gebruik in afwachting zeker de papieren kalender.
 
Heb je toch nog vragen over de afvalkalender of is er iets niet duidelijk dan kan je IDM contacteren via communicatie@idm.be of op het nr. 09 298 21 10.

Ophaalkalender IDM januari