Zoek jij de schat van Vlieg?

  • 30 juni 2021

Ben jij een echte speurneus? Kom dan vanaf 1 juli de Schat van Vlieg in Moerbeke zoeken! Dit jaar staat alles in het teken van zien. 

Heb jij goede kijkers? Ziet een konijn beter dan wij? En ziet een insect de wereld even scherp als de mens? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens deze avontuurlijke speurtocht naar de Schat van Vlieg in Moerbeke! 

Vind je de schatkist? Dan krijgt elke jonge schattenjager een stickerblad met een unieke wedstrijdcode waarmee je kans maakt op een fantastisch familieweekend. De eerste 50 deelnemers zullen bovendien nog een leuk ecologisch gadget van Vlieg aantreffen in de schatkist! Veel plezzzzzzzzier!

Praktische info

Prijs? Gratis
Voor wie? Voor jonge gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar
Waar? De zoektocht start aan de bibliotheek van Moerbeke (Statiestraat 4). Vergeet je opdrachtenboekje met schatkaart niet af te halen in de bib, het gemeentehuis of het sociaal huis
Wanneer? Van 1 juli t.e.m. 31 augustus


OPGELET: Wil je starten aan de zoektocht en zijn de gemeentelijke diensten gesloten? Niet getreurd, je kan het pdf bestandOpdrachtenboekje Schatten van Vlieg (14.03 MB) vooraf zelf afprinten.